Vil du være en bæredygtig virksomhed?

Vi er et netværk af konsulenter med

forskellig faglig erfaring og ekspertise

Der hjælper dig med at implementere bæredygtig bevidsthed i hjertet af din virksomhed eller organisation

LOUISE KRONSTRAND

Louise er autoriseret psykolog og stifter af Bæredygtig Bevidsthed. Hun brænder for at bidrage til en mere bæredygtig fremtid for mennesker og naturen igennem arbejdet med virksomheder og organisationer.

Louise er autoriseret psykolog. Hun er uddannet mindfulnesssinstruktør og anvender meditation og mindfulness i arbejdet med indre bæredygtighed i virksomheder. Hun er medforfatter til bogen Mindfulness. En Manual til Træning af Bevidst Nærvær fra Hans Reitzels Forlag. Hun har mangeårig erfaring fra Århus Universitetshospital med mennesker med langvarig stress. Hendes tilgang er drevet af kreativitet og håb og teoretisk funderet i en systemisk og adfærdsteoretisk tankegang

stine-reintoft

STINE REINTOFT

Stine er selvstændig erhvervspsykolog. Hun bidrager i Bæredygtig Bevidsthed med sin store erfaring med facilitering af brobyggende dialoger og involvering af medarbejdere på alle niveauer.

Stine er erhvervspsykolog og autoriseret af Psykolognævnet. Hun arbejder med dialoger i organisationer og interesserer sig særligt for dynamikker i teams og grupper og det meningsfulde arbejdsliv. Stine er supervisor, facilitator, samtalepartner og blandt andet forfatter til bogen "Kort & godt om samarbejde" udgivet på Dansk Psykologisk Forlag. Stine arbejder ud fra en systemisk og eksistentialistisk tilgang.

Se mere om Stine her:
stinereintoft.dk

JESPER MARCUSSEN

Jesper er erhvervspsykolog og driver i samarbejde med Stephen Burke firmaet Burke & Marcussen. Jesper bidrager i Bæredygtig Bevidsthed med sin mangeårig erfaring med ledelses- og organisationsudviklingsforløb.

Jesper er erhvervspsykolog autoriseret af Psykolognævnet. Jesper har designet og gennemført mange ledelses- og organisations-udviklingsforløb i de seneste 30 år i en alsidig variation af organisationer fra store multinationale virksomheder, de største offentlige organisationer i Danmark, små og mellemstore ejer-ledede virksomheder samt nationale og internationale NGO’er. Jesper arbejder ud fra systemisk og psykoanalytisk tankegang.

Læs mere om Jesper her:
burke-marcussen.com

Kontakt os for en uforpligtende snak om bæredygtig bevidsthed i din virksomhed.