Grøn front

Lederseminar

Skab fælles front i ledelsen

Skal bæredygtigheden være en grundsten i organisationens fundament og implementeres bredt i hele virksomheden, er det mest afgørende at den øverste ledelse danner fælles front i kommunikation af og implementering af bæredygtigheds-strategien.

Selv om I måske oplever, at alle i øverste ledelse forstår vigtigheden af den grønne omstilling, mener vi ofte noget vidt forskelligt, når vi taler om bæredygtighed.

Et lederseminar for øverste ledelse har til formål at skærpe Jeres fokus på bæredygtighedsstrategien, så Jeres retning og kommunikation bliver knivskarp.

Lederseminaret tilbydes i tre forskellige formater med samme program: 

Den milde, den udfordrende og den hårde

3 dags

Leder-seminar

Den milde

Her får I lov at beholde mobiltelefonerne tændte og skoene på. Men I undgår ikke at vi tilbringer noget af tiden udendørs i samarbejde med naturen. Seminaret kan foregå i konferencelokaler eller i lokaler, I råder over.

3 dags

Leder-retræte

Den udfordrende

På et retræte skabes et unik rum for fordybelse og en pause fra hverdagens travlhed. Mobiltelefonen slukkes i perioder og Jeres hjerner får lov at opleve restitution og plads til fornyelse, kreativitet og læring. Retrætet foregår med adgang til smukke omgivelser. Der prioriteres økologisk vegetarisk kost og tid til at lade inspirationen komme fra den omkringliggende natur.

3 dags

Leder-friluftstur

Den hårde

Her foregår lederseminaret i naturen dag og nat i 3 dage. Dette format er mere primitivt end de andre og vi er tættere på naturen. Det vil inkludere en ude-sidning om natten, madlavning over bål, overnatning i telt eller shelter.

3 DAGES RETRÆTE ELLER SEMINAR FOR LEDERE

PROGRAM og TEMAER

DAG 1

At lede ud fra hjertet og fra personlig og dyb motivation.

Afklaring af personlig motivation og værdier, Hvad kræver ledelse af bæredygtighed? Trivsel og bæredygtighed i stærk synergi, Nature-Connectedness, Vækst og bæredygtighed i stærk synergi

DAG 2

Hvordan står det til med min indre bæredygtighed?

Hvor kommer mit indre økosystem i ubalance? Hvor driver jeg rovdrift på kroppen? 5 veje til at genoprette balancen. Mindfulness og indre bæredygtighed.

DAG 3

Fælles rejse
Fælles front

Indre og ydre barrierer for bæredygtig omstilling, Fem forsvarsmekanismer ift bæredygtig omstilling, hvordan håndtere dem, når de opstår i en selv og i andre, Klar kommunikation om bæredygtighed.

Kontakt os for en uforpligtende snak om et lederseminar eller retræte i din virksomhed.